dimecres, 8 de setembre del 2010

Comencem bé!

Quatre dies que sóc per aquí i ja m'agafo vacances, intentaré que siguin light, però no us prometo res; he de dir, en defensa meva, que no és per voluntat pròpia; bé, una mica sí. Unes reformes a casa faran que no hi hagi res al seu lloc. Primer toca buidar les habitacions; mobles i caixes comencen a estar repartits entre el garatge i les golfes i apa, tothom a dormir on pugui. I quan aquests espais tornin a una normalitat relativa, l'enrenou es desplaçarà una mica més avall, cap al primer pis, on hi ha el menjador, l'habitació de planxar i la que fan servir les meves nebodes per jugar (afortunadament la cuina és nova). Tot plegat seran unes setmanetes de pols i brutícia en general, de moure coses d'un costat a l'altre i de no tenir massa temps per treure el nas per la blogosfera.



Quan comences a plantejar-te que la casa necessita la visita dels paletes, sovint acompanyats de fusters, electricistes, pintors i potser encara algun altre tipus d'operari, normalment t'agafa de tot abans no decideixes fer el pas d'avisar-los, perquè saps tot el que et caurà al damunt, i no només per les factures. Això sí, després de dies i més dies de tenir-los per casa, quan en veus el resultat, t'ho mires i penses, satisfet, que ha valgut la pena tot l'enrenou.

3 comentaris:

  1. vaja! ànims! promet ser esgotador :)

    ResponElimina
  2. Caram, noia, quina punteria tu també, haha! Obres el blog... i festa! Va, ànims Lluïsa, que aquestes coses són un conyàs però el resultat sempre paga la pena. Bones obres!

    ResponElimina
  3. Ciclide, i perillós per la salut, vaig plena de blaus!

    Ferran, quan vulguis pots venir a veure'n el resultat.

    ResponElimina