dissabte, 31 de desembre del 2011

2011



Quan s’acosta el final de l’any, gairebé sense adonar-te’n, comencen a desfilar totes aquelles coses que t’han anat passant al llarg dels darrers 12 mesos. Ara mateix podria fer-ne un resum, però cal? No, em sembla que no. Són coses que ja han passat, que no puc (ni vull) canviar; unes m’han fet patir, amb altres m’he sentit bé, alguna l’he fet malament i he tingut l’oportunitat de millorar-la,... i de totes, d’absolutament totes, n’he après alguna cosa; i mentre el 2011 esgota les seves darreres hores puc dir que m’alegro d’haver-lo viscut.


Amb això (i alguna coseta més), celebraré i agrairé tot allò que ha tingut de bo aquest any i oblidaré el que no mereix ser recordat; i ho faré al llarg d’una vetllada especial, un pla gairebé perfecte; sense soroll, sense horaris ni pressa, sense haver de posar bona cara, sense rituals... Unes darreres hores planejades amb la consciència de voler-les viure com a mi em ve de gust fer-ho; a casa, sola i tranquil·la, gaudint del moment i de l’escalfor que donen les parets del meu refugi.

Des d’aquest racó del  nostre país us desitjo, de tot cor, un any ple de petits moments de felicitat compartida.

7 comentaris:

  1. Primer comentari del 2012!! :-)))

    MOLTA FELICITAT, LLUÏSA!!!

    (N'agafo una de salmó... gràcies hehehe)

    ResponElimina
  2. Ferran, pel que vas explicar ahir al facebook, diria que de rituals en vas seguir més tu que jo. Bon any, guapo!!!

    Assumpta, a casa del Ferran et vaig passar al davant, però aquí sí que ho has pogut fer. Bon i tranquil any!!!
    (Segur que només en vols un?)

    Gràcies Josep Lluís, et desitjo el mateix!!!

    ResponElimina
  3. Bon any, bon any! continuarem gaudint la vida.

    ResponElimina
  4. Molt bon any, Lluïsa! I, sí, senyora, cal començar l'any com a cadascú li vingui de gust. Ep, el menjar de la foto feia molt bona fila!

    Una abraçada i un feliç 2012!

    ResponElimina
  5. I tant que sí, Montserrat! Bon any!

    Núria, el millor del que es veu a la foto no era el menjar si no que la cervesa és artesana i feta per un amic, que em va regalar els bombons quan vaig anar a casa seva a buscar-la.
    Petons i bon 2012!

    ResponElimina