dijous, 7 d’octubre del 2010

Ampliant informació.

Acabo d’obrir el facebook i hi he trobat un enllaç cap a aquesta notícia, publicada al Regió 7, que serveix per complementar el què explicava fa tres post. Malauradament, una vegada més, el greuge cap als petits es fa evident.

9 comentaris:

  1. Igual els Senyoooooors de Barcelona han pensat que tothom se n'oblidaria de l'11 de setembre... Et dono tota la raó. És vergonyós que tombin una proposta com aquesta.

    Al final haurem de declarar la independència de Catalunya... de Barcelona!!!

    *Sànset*

    ResponElimina
  2. PSOE(c) i PP són gent que encara se'n "senten" d'això d'haver de celebrar, com una victòria dels derrotats, la derrota que ens va infringir el fundador del seu estat ideal. No ens ha d'estranyar gens atés que són dos partits jacobins fins a la medul·la.

    ResponElimina
  3. Sànset, Sànseeet, no et disparis: són els espanyolistes els qui han frenat la proposta, PSOE i PP. Probablement, amb el nou ajuntament barceloní, el de després de les municipals, l'assumpte tornarà a l'agenda... i trionfarà! :)

    ResponElimina
  4. lluisa, jo acabo de descobrir el teu blog, i t'he deixat un comentari al post inicial.
    ara miraré de posar-me al dia. de moment, pels comentaris que tens veig que la cosa va mot forta! bé, bé! :-)

    ResponElimina
  5. Anem pas a pas Sànset, primer Catalunya i després ja veurem com seguim.

    Clídice, els agradi o no, celebrar aquesta derrota vol dir que es va lluitar fins el final.

    Ferran, tan de bo sigui així.

    Benvinguda, Kika.

    ResponElimina
  6. Em refermo en la meva teoria de que els socialistes de Barcelona son uns grans fdp's.
    Fora! Que se'n vagin d'una vegada i ben lluny!

    ResponElimina
  7. mMMMMmmm... en aquest cas, no sé que vols que et digui. Conec gent de Barcelona, que precisament no és ni del PP ni del PSOE i la noció de capitalitat i -per dir-ho així- "melic del món" és molt estesa. Mai negaré que Barcelona hagi de ser la capital del país, però no m'agrada el "barcinocentrisme" que alguns prediquen. A "comarques" comencem a estar una mica emprenyats amb tot això. Sobretot a "les comarques" que quedem més lluny de la capital...

    *Sànset*

    ResponElimina
  8. Segur que n'hi ha, d'aquests, Sànset, però estic igual de segur que la majoria dels barcelonins no som centralistes. La política i els mitjans sí, que em semblen centralistes; i em posa negre.

    ResponElimina
  9. Això espero, Ferran. El que passa és que a "les extremadures" (que xungo que queda en català...) ens arriba el que prediquen mitjans i polítics. I el que ometen, clar.

    *Sànset*

    ResponElimina