dissabte, 13 de novembre del 2010

VOTA!

Una de les tasques prèvies, abans de pujar a l’avió que m’ha de portar a Berlín el cap de setmana que es celebraran les eleccions autonòmiques, era exercir el meu dret (i el de tothom major de 18 anys) de vot. I creieu-me, en el meu cas no ha estat tan fàcil.

Viure en un poble també te els seus inconvenients, i un d’ells és l’horari de l’oficina de correus (i encara gràcies que en tenim) que fa que només hi pugui anar els dissabtes al matí (de 10:00 a 10:15), perquè entre setmana, m’és del tot impossible; i si a això li afegim uns quants entrebancs pel mig, votar per correu  m’ha fet fer fins a quatre viatges.

Dia 1: Dissabte 16 d’octubre. Em trobo un substitut que em diu que no te ni idea de què s’ha de fer i que ja ho preguntarà. Respiro fons, em carrego de paciència, penso que encara tinc molt temps, i li dic que ho pregunti i que ja tornaré la setmana següent.

Dia 2: Dissabte 23 d’octubre. El carter titular ja ha acabat les seves vacances i em té la sol·licitud a punt; però tinc pressa perquè a aquella hora ja hauria de ser a Barcelona, així que m’ho emporto per omplir-ho tranquil·lament a casa.

Dia 3: Dissabte 30 d’octubre. Li porto la sol·licitud amb totes les meves dades.

Dia 4: Dijous 11 de novembre. M’arriba tota la documentació a casa.



Dia 5: Dissabte 13 de novembre. Per fi aquest matí he pogut fer el darrer tràmit; ja he votat!

Com podeu veure, he trigat gairebé un mes per poder-ho fer; clar que, de passada, això m’ha donat temps per pensar-m’ho bé; i sort que ara ja ho tenia clar, perquè amb 31 opcions diferents (29 llistes + vot en blanc + vot nul), la cosa no és fàcil, quan veus totes les paperetes juntes.

13 comentaris:

  1. Lluïsa! Jo vaig votar ahir!! No he tingut tants entrebancs com tu, però sí que ha sigut un pal fer totes les gestions, amb lo fàcil que és anar a la mesa electoral del poble a votar! On si que he tingut feina ha estat en l'al·legació, sort que ja està tot solucionat!

    Utnoa

    ResponElimina
  2. Jo vaig votar dijous i em vaig quedar ben parada amb la quantitat de llistes que hi ha, no m'hi havia fixat mai!

    ResponElimina
  3. ei ei ei, això és tenir informació privilegiada no? :D apa que no xalareu a Berlín! :)

    ResponElimina
  4. Oeee, oe oe oeee! Els "berlinesos" ens estem posant les piles, sense dubte. Jo votaré aquesta setmana sense falta :)

    12 dies!

    ResponElimina
  5. Jo ja tinc tot a casa: votarér demà!!!

    ResponElimina
  6. Ai, quin joc de cartes més esgarrifós. 31 opcions, tantes? No dona, si com a mínim 25 són carn de trituradora sense un microsegon de dubte. I encara sóc moooolt generós.

    ResponElimina
  7. tota una aventura votar per correu. Francament, pensava que era més fàcil. Ara penso que seria molt fàcil fer-ho més fàcil.

    Els "berlinesos" anem fent la feina!

    P.S. I segons qui guanyi li podrem demanar al Ferran que ens adopti.

    *Sànset*

    ResponElimina
  8. Utnoa, es veu que si la cosa no és complicada, ja no té gràcia.

    Rita, jo tampoc m'havia entretingut a comptar-les.

    Clidice, vols dir que no es poden consultar en algun lloc?

    Ferran, i tan que ens les posem ;)

    Doncs au, DooM, espavila!

    Ha anat bé, Eulàlia?

    Es que hi ha gent mooooolt rara, Joan.

    Més aviat segons qui governi, Sànset, que no sempre és el mateix.

    ResponElimina
  9. Jo també vaig votar dissabte, perquè al meu poble m'és impossible anar-hi qualsevol altre dia. Sort que el primer tràmit el vaig poder fer en una oficina de correus propera a la feina.

    Endavant, berlinesos, tots a votar! :P

    ResponElimina
  10. Ahir ja vaig anar a enviar el vot per correu certificat. No ho sé, digueu-me estranya, però a mi tampoc no m'ha semblat "tant" complicat. Tot resolt en 3 passos: demanar el vot, anar a buscar la documentació i enviar el certificat...

    ResponElimina
  11. jo també ja ho he fet, i ni de lluny m'ha semblat tan complicat ... deu n'hi do les ganes que en tenies de fer-ho, eh? espero que el teu vot faci efecte i que a més guanyis!!! :-)

    ResponElimina
  12. Nur, durant la setmana, a mi també m'és impossible fer cap gestió a correus per qüestió d'horaris.

    Potser no és complicat Eulàlia, però, com a mínim has d'anar dues vegades a correus, si ajuntes el segon i el tercer pas.

    Kika, se que l'opció que he triat no guanyarà, però espero que doni un toc d'atenció a la resta de grups.

    ResponElimina