diumenge, 29 de gener del 2012

Dies estranys



Fa dies que tot va massa ràpid al meu voltant; moltes hores de feina, poc descans, estar pendent de gent propera, sensació de que passa alguna cosa,... i no tinc temps d’assimilar-ho. Sé que això són temporades i que, en algun moment, tot tornarà a agafar un ritme més pausat, però ara mateix em sento esgotada i sense ganes de fer res.

5 comentaris:

  1. Pots passar-te una tarda tranquil·leta sense fer res? :-)

    Fer una migdiada, agafar un bon llibre, preparar-te una infusió calentona, mirar una pel·lícula a la tele o en DVD, badar...

    A veure si recuperes aquestes forces!! :-)

    Esperem que passi la mala temporada i que aviat tot torni al seu lloc! Una abraçaaaaaada!!

    ResponElimina
  2. ànims Lluïsa!
    Deixa escolar el temps... i deixa que flueixi la vida... les altres coses aniran prenent el seu espai... no hi donis massa voltes...

    Petons de diumenge!

    ResponElimina
  3. Ei, Lluïsa, mira, mira cap aquí dalt... veus l'AP7, l'autopista que baixa del nord, travessa els Pirineus i enfila cap a les entranyes del nostre país? la veus? doncs ve carregada d'un sac d'energies positives! Au, vinga, amunt, amunt!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Tremenda aquesta sensació. Esperem que no duri gaire i puguis recobrar un ritme més pausat. Ànims!

    ResponElimina
  5. Fa dies que comparteixo la meva energia amb altres que la necessiten, i ahir em vaig despertar sense ni una mica per mi. Gràcies per regalar-me'n un bocinet de la vostra; al final del dia vaig poder anar a dormir amb un somriure.

    ResponElimina